אני צריכה להכין למחר לערב חג מפרום. אז כדי לחסוך זמן ממחר כדאי היום רק לטגן את הקציצות(התפוח אדמה ממולא בשר) ולשמור במקרר ומחר לזרוק לתוך הרוטב? או לעשות הכל מחר? אני רוצה שיצא טוב וטעים
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:12
נשמע סבבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:13
גם אני מתארחת והצעתי להכין והבאת לי רעיון ❤️❤️❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 באוקטובר 2025 בשעה 15:14
כןן ברור תטגני היום ומחר תבשלי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך