אשמח לייעוץ מבנות שקרה להן🥺 לפני שבוע אכלתי עם בעלי במסעדה ואכלנו לאבנה שבדיעבד אסור היה לי לאכול (כי מיוצר במקום). באותו יום גם אני וגם בעלי הקאנו פעמיים והרגשנו לא טוב, כנראה שזה היה מקולקל.. אחרי יום זה עבר. אתמול שלשלתי פעמיים לא יודעת למה.. והיום אכלתי משקשוקה שאמא שלי הכינה עם בולגרית שלא הייתה מבושלת כמעט בכלל, היא אחר כך אמרה לי שהבולגרית זה מהמעדנייה בסופר ושהיא פתחה אותה מלפני כמה ימים.. היא כאילו שמה אותה בשקשוקה וישר סגרה את הסיר וכיבתה את האש.. והספקתי לאכול ממנה כמה קוביות.. יש מה לעשות? הביקורת שלי אצל הרופאת נשים רק בעוד שבועיים (כשאהיה בשבוע 20). התחושת אשמה לא עוזבת אותי.. ולא ממש יודעת מה אפשר לעשות
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2025 בשעה 18:13
להתקשר לאחות ליווי הריון שתנחה אותך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2025 בשעה 18:30
אם מלחיץ אותך את יכולה ללכת למיון נשים בקופת חולים אבל אם עכשיו את מרגישה טוב אז נראלי שהכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2025 בשעה 18:45
הבעיה היא רק אם את מרגישה רע . אם את מרגישה בסדר והכל עבר בסדר אז פשוט פעם הבאה לשים לב. אין נזרק מהמוצר עצמו הנזק הוא רק אם הוא מקולקל או עם חיידק. אם את מרגישה לא טוב תעלי למיון יבדקו את העובר ואותך ואם את מיובשת מהקאות ושלשולים יתנו לך נוזלים ונגד בחילות ואם צריך טיפול נוסף.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בספטמבר 2025 בשעה 17:22
אני חושבת שאם הגבינה התבשלה בשקשוקה אין עם זה בעיה. חיידקים לא מתקיימים אחרי בישול…

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך