מותר לאכול בשר שבושל ביין אדום?
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2025 בשעה 04:17
מסכימה עם אמא הם שמים כמויות קטנות וזה מתאדה בבישול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2025 בשעה 04:18
לא. אלכוהול לא מתאדה לגמרי. ככל שיתבשל יותר זמן יהיה פחות אלכוהול, אבל עדיין יהיה שם אלכוהול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2025 בשעה 04:55
עדיף שלא האלכוהול לא מתאדה כולו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בספטמבר 2025 בשעה 05:32
בעיקרון אומרים שנשאר טיפה אלכוהול בתבשיל, אבל אני לא יודעת להגיד לך אם זה זניח 🤷🏻‍♀️ אני אישית כן אכלתי דברים שבושלו לאורך זמן ארוך באלכוהול

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות