
משתמשת פורטי11 בספטמבר 2025 בשעה 21:11
תגידו בנות לפעמים במהלך השבוע אני מכינה קוסקוס בקופסא שהקוסקוס כבר מוכן (זה כשאין לי זמן והילדים רעבים ) אז אני מכינה את הקוסקוס שמה שמן מלח מערבבת ושופכת 2 כוסות מים וכל פעם בימים האחרונים הקוסקוס יוצא עם גרגרים כאלה כמו מרקם חול שאוכלים את זה . זה ממש מרגיש שאוכלים חול ידוע לכן למה זה קורה? תמיד שאני עושה את הקוסקוס ככה זה ממש טעים אבל פתאום זה ניהיה מגעיל לאכול את זה .
ואני משתמשת קבוע בקוסקוס של אוסם (צבע לבן וכתום האריזה) או קוסקוס של זה משפחה חמה/קוסקוס מזון שהאריזה בצבע חום) . בשתיהם זה קורה לי ואף פעם זה לא קרה אני 4 שנים עושה ככה.
אוכל

💬5 תגובות