
משתמשת פורטי10 בספטמבר 2025 בשעה 07:52
הבת שלי ניכנסה פעם ראשונה לגן עירייה חרדי יש לה קצת עיכוב שפתי והיא הגדולה שלי, אז חשוב לי לשמוע ממכן קצת.. בעלות הניסיון..
פעם אחת הבאתי לה קרונפלקס בשקית לגן שאלתי אותה אם היא אכלה את זה היא אמרה לי לא אני ילדים לקחו, עכשיו בגלל שיש לה עיכוב אני לא יודעת בדיוק למה היא מתכוונת, או שילדים באמת לקחו לה, או שפשוט היא חילקה לילדים מרצון..
והיום לקחתי אותה לגן והיה לה להתפנות אז לקחתי אותה לשירותים והייתה שם עוד ילדה, והבת שלי בטעות ניכנסה לה והיא אמרה לה לכי מיפה.. באותו רגע לא יתייחסתי אבל בדיעבד חשבתי על כל מה שאני רואה. כי גם אתמול היא חזרה אם איזה סימן במצח .. אני מפחדת שמתעללים בה, והיא לא בדיוק יודעת להתמודד עם סיטואציות כאלה כי היא מאוד עדינה.. וכל פעם שאני שואלת את הגננת איך הייתה ואם היא משחקת היא אומרת לי היא מקסימה וחברותית.. מה אתן אומרות לפנות שוב לגננת ?
מדברים על הכל

💬28 תגובות