יאללה חברות תעזרו לי🙏🙏 רוצה להכין למחר למטפלות של הבת שלי איזה עוגיות או משהו מתוק שיהיה להן הן עובדות ממש קשה תנו לי איזה מתכון שיצליח🙏🙏
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2025 בשעה 16:32
עוגיות מושלמות: [ ] רכיבים [ ] 220 גרם חמאה בטמפרטורת החדר [ ] 1 כוס (230 גרם) סוכר לבן [ ] 1 כוס (200 גרם) סוכר חום כהה [ ] 2 ביצים בטמפרטורת החדר [ ] 1 כפית תמצית וניל [ ] 2 ½ כוסות (320 גרם) קמח [ ] 1¼ כפיות סודה לשתייה [ ] 1 כפית מלח [ ] 300 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ לבערך שליש קוביה בגודל [ ] 100 גרם פאקאנים קצוצים (אפשר לערבב גם עם קשיו קלוי ומלוח) [ ] מלח מדלאן לגימור [ ] שלבי הכנה [ ] בקערת מיקסר מערבלים את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת תפוחה [ ] מוסיפים לקערת המקסר ביצה כל פעם להטמעה [ ] עם הביצה השניה מוסיפים את וניל [ ] בנתים שוקלים קמח בקערה אחרת ומערבבים עם הסודה לשתיה ומלח ושמים בצד [ ] לאחר הטמעה מוסיפים את תערובת הקמח מערבבים עד ששנטמע ולא יותר [ ] מוסיפים את השוקולד והאגוזים [ ] מערבים לממש קצת במיקסר או בעזרת כף [ ] העברה לקירור [ ] מחלקים את התערובת לשלוש מנות על נייר אפיה (כל מנה על נייר אפיה נפרד) [ ] התערובת דביקיה אז מרטיבים מעט את הידים ומסדרים לצורה של גליל [ ] מקפלים את הנייר על התערובת ומותחים את הגליל עם קלף [ ] סוגרים את הקצבות [ ] מכניסים את הגלילים למקפיא לשעה לפחות לתמקצות (אפשר לשמור לשימוש עתידי) [ ] אפיה [ ] מחמיים תנור ל 180 מעולת [ ] מציאים את אחד הגלילים מהמקפיא [ ] פורסים את הגליל לעוגיות ברוחב 1/1.5 סמ [ ] מסדרים על התבנית ברווחים הן נפרסות [ ] אופים במשך 10 דקות [ ] באמצע האפיה לאחר שהן נפרסות מעט מפזרים את המדלן ומסובבים את המגש [ ] מוציאים את העוגיות ונותנים להן להתקרר קצת הן יתקשו מעט ואז יש להעביר אותם לרשת קירור לצינון מלא [ ] שומרים בקופסא אטומה ומשתדלים לא לסיים הכל שהן בקירור [ ] לפי מתכון של אפרת - איך להרשים את חמותך עם התאמות שלי [ ] https://leharshim.com/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%A1-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA/

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך