היי נכנסתי לשבוע 8 אין יותר מידי תסמינים , ממש מלחיץ אותי אחרי 2 הפלות ומטופלת בקלקסאן ואספירין עקב Apla הרגשתי בימים האחרונים מין כזה תחושת של התכווצויות בטן תחתונה לא כואב אבל לא הכי נעים משהי היה לה ויכולה להרגיע.?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2025 בשעה 08:23
זה נורמלי, גם לי היה ועדיין יש ואני בשבוע 26 בהצלחה ❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2025 בשעה 10:00
לי היו בשבועות האלה מלא התכווצויות זה נורמלי לגמרי. תקבעי תור לתחילת שבוע הבא בשביל השקט הנפשי אבל לא הייתי דואגת יותר מידי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2025 בשעה 12:07
תסמינים לא מעידים על תקינות ההריון

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

שבועיים אחרי לידה, הייתי גיבורה ומלאת אדרנלין, נתתי לבעלי לישון כל הלילה כי הוא קם לעבודה, ועכשיו אני משלמת על זה בכך שלא מצליחה להירדם, בעלי מנסה לצמצם את נזקי השינה שלי ולוקח את הקטנה לישון איתו בלילה למרות שקם לעבודה מחר. עכשיו אני לא מצליחה להרדם גם אם אני רוצה. עד עכשיו הרגשתי שאני משלימה איתה 3-4 שעות שינה בבוקר אבל עכשיו גם זה היא לא נותנת לי. מצאתי את עצמי בוכה אתמול והיום מתסכול ועייפות, יש איזשהם כדורי שינה לא מזיקים שניתן לקחת? יש עוד הצעות? אני רוצה להקל עליו כמה שיותר אבל הוא רואה שזה לא הולך ככה והבין שחייב להתערב ולתת לי לחזור לעצמי. היום יום הנישואין שלנו ובקושי הצלחתי לתפקד, בסוף הצלחנו לצאת אבל בזכות זה שהוא נתן לי לישון אחר הצהריים (הוא נתן לי כל יום להשלים שעות שינה אחר הצהריים אבל לא מצליחה להרדם ליותר משעתיים שלוש והם מבלבלים לי את הגוף לגמרי. מרגישה עייפה רק בבוקר ,בלילה עד 3 ערנית לגמרי.
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות