
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2025 בשעה 20:21
תקשיבו יש לכן טיפ לבישול אורז פרסי? תמיד זה יוצא לי דביק מידי . אורז בסמטי משום מה יוצא לי אחד אחד וטעים אבל אורז פרסי או יסמין יוצא לי על הפנים .
באורז פרסי/יסמין אני שמה על כל כוס אורז כוס וחצי מים רותחים.
באורז בסמטי על כל כוס אורז אני שמה 2 כוסות מים רותחים.
את אופן ההכנה אני עושה בדיוק אותו הדבר שמה שמן מחכה שיתחמם שופכת אורז לאחר שטיפה וסינון מערבבת טוב ומטגנת ואז שמה תבלינים מרק עוף פלפל שחור ומלח ומערבבת שוב טוב ואז שמה את המים החמים .סוגרת סיר מכסה במגבת אש קטנה 20 דק . כל פעם שאני פותחת את האורז הפרסי הוא יוצא טעים רצחחחחח אבל דביק מאוד שאני מערבבת זה נראה כאילו מישהו הקיא את האורז זה לא אחד אחד . יואו אני משתגעת למה זה ככה?
אוכל

💬6 תגובות