שאלה מוזרה
מישהי מכירה את הנודלס האלה של הקוריאנים
משהו ״בולדק״, אפשר לאכול את זה בהריון ?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2025 בשעה 15:29
המנה שבתמונה (Buldak Carbonara) היא מנת נודלס חריפה מטוגנת עם טעם עוף חריף וסגנון קרבונרה.
*בזמן הריון*, מותר לאכול מנות כאלה *בזהירות*, אבל חשוב לשים לב לכמה דברים:
1. *חריפות* – יכולה לגרום לצרבת, כאבי בטן או בעיות עיכול – במיוחד בהריון.
2. *נתרן (מלח) גבוה* – עלול להעלות לחץ דם. חשוב לאכול במידה ולא להפוך להרגל.
3. *תוספים וחומרים משמרים* – כדאי לבדוק ברשימת המרכיבים שאין רכיבים שאת רגישה אליהם.
4. *בישול מלא* – חשוב לוודא שהמנה מבושלת היטב ולא לאכול אותה חצי-מבושלת.
אם את מרגישה טוב אחרי, ואין תגובה מיוחדת – אפשרי מדי פעם. אם יש לך סכרת הריון, לחץ דם גבוה, או כל מצב רפואי – כדאי להתייעץ עם רופא לפני.
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2025 בשעה 15:51
אני מכורה לזה קניתי כמה ואני נראה לי אחכה אחרי ההריון להתפנק על זה, כל התעשייתי לא נראה לי עושה הכי טוב