שאלה מוזרה מישהי מכירה את הנודלס האלה של הקוריאנים משהו ״בולדק״, אפשר לאכול את זה בהריון ?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2025 בשעה 15:29
המנה שבתמונה (Buldak Carbonara) היא מנת נודלס חריפה מטוגנת עם טעם עוף חריף וסגנון קרבונרה. *בזמן הריון*, מותר לאכול מנות כאלה *בזהירות*, אבל חשוב לשים לב לכמה דברים: 1. *חריפות* – יכולה לגרום לצרבת, כאבי בטן או בעיות עיכול – במיוחד בהריון. 2. *נתרן (מלח) גבוה* – עלול להעלות לחץ דם. חשוב לאכול במידה ולא להפוך להרגל. 3. *תוספים וחומרים משמרים* – כדאי לבדוק ברשימת המרכיבים שאין רכיבים שאת רגישה אליהם. 4. *בישול מלא* – חשוב לוודא שהמנה מבושלת היטב ולא לאכול אותה חצי-מבושלת. אם את מרגישה טוב אחרי, ואין תגובה מיוחדת – אפשרי מדי פעם. אם יש לך סכרת הריון, לחץ דם גבוה, או כל מצב רפואי – כדאי להתייעץ עם רופא לפני.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2025 בשעה 15:51
אני מכורה לזה קניתי כמה ואני נראה לי אחכה אחרי ההריון להתפנק על זה, כל התעשייתי לא נראה לי עושה הכי טוב

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך