גבינה לבנה שפתחתי שבוע שעבר התוקף 5/9 יש בעיה לאכול? כאילו היו במה קצת מים אבל ערבבתי כזה פשוט זו גבינה לבנה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2025 בשעה 05:58
לא זה הגיוני שיש מים תערבבי והכל בסדר .. אם את לא רואה עובש או משהו כזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוגוסט 2025 בשעה 06:07
תמיד יש מים בגבינה לבנה אחרי הפתיחה זה בסדר בערבוב תראי שזה נספג וחוזר לעצמו כל עוד היא לא מריחה רע/ המרקם לא טוב אמור להיות בסדר יש גם עוד זמן לתוקף