שומרות שבת בקהל? קניתי ג'חנון קפוא. אם אני רוצה אותו לשבת בבוקר, איך להכין אותו? מההתחלה ועד הסוף אשמח לדרכי פעולה כי זה פעם ראשונה
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוגוסט 2025 בשעה 17:23
את לוקחת סיר. שמה קצת מים ממש פחות מחצי כוס שמה נייר אפייה ואז פיתה (שלכ ישרף הגחנון) אז שוב נייר אפייה (שיפריד בין הפיתה לגחנון) מסדרת את הגחנונים ועם הקצוות שיש לך של הנייר האפיה את מכסה את הגחנונים סוגרת עם המכסה של הסיר שמה מכניסת שבת עד למחרת בבוקר על הפלטה וזהו ישלך גחנון עדיף לסדר הכל איזה שעתיים לפני שאת שמה על הפלטה שבנתיים הגחנון שבסיר יפשיר ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוגוסט 2025 בשעה 17:23
את לוקחת סיר. שמה קצת מים ממש פחות מחצי כוס שמה נייר אפייה ואז פיתה (שלכ ישרף הגחנון) אז שוב נייר אפייה (שיפריד בין הפיתה לגחנון) מסדרת את הגחנונים ועם הקצוות שיש לך של הנייר האפיה את מכסה את הגחנונים סוגרת עם המכסה של הסיר שמה מכניסת שבת עד למחרת בבוקר על הפלטה וזהו ישלך גחנון עדיף לסדר הכל איזה שעתיים לפני שאת שמה על הפלטה שבנתיים הגחנון שבסיר יפשיר ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באוגוסט 2025 בשעה 20:56
את צריכה גחנון אפוי שימי לב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 באוגוסט 2025 בשעה 05:32
ולא צריך לשים חמאה בין השכבות? קניתי ג'חנון כזה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך