שומרות שבת בקהל?
קניתי ג'חנון קפוא. אם אני רוצה אותו לשבת בבוקר, איך להכין אותו? מההתחלה ועד הסוף אשמח לדרכי פעולה כי זה פעם ראשונה
מדברים על הכל
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי19 באוגוסט 2025 בשעה 17:23
את לוקחת סיר.
שמה קצת מים ממש פחות מחצי כוס
שמה נייר אפייה
ואז פיתה (שלכ ישרף הגחנון) אז שוב נייר אפייה (שיפריד בין הפיתה לגחנון)
מסדרת את הגחנונים ועם הקצוות שיש לך של הנייר האפיה את מכסה את הגחנונים
סוגרת עם המכסה של הסיר
שמה מכניסת שבת עד למחרת בבוקר על הפלטה וזהו ישלך גחנון
עדיף לסדר הכל איזה שעתיים לפני שאת שמה על הפלטה שבנתיים הגחנון שבסיר יפשיר ..
משתמשת פורטי19 באוגוסט 2025 בשעה 17:23
את לוקחת סיר.
שמה קצת מים ממש פחות מחצי כוס
שמה נייר אפייה
ואז פיתה (שלכ ישרף הגחנון) אז שוב נייר אפייה (שיפריד בין הפיתה לגחנון)
מסדרת את הגחנונים ועם הקצוות שיש לך של הנייר האפיה את מכסה את הגחנונים
סוגרת עם המכסה של הסיר
שמה מכניסת שבת עד למחרת בבוקר על הפלטה וזהו ישלך גחנון
עדיף לסדר הכל איזה שעתיים לפני שאת שמה על הפלטה שבנתיים הגחנון שבסיר יפשיר ..