מה הייתן עושות? אתמול הייתי במצב שלא יכולתי לקום מהמיטה ובלי מצב רוח בכלל!! ( ובימים האחרונים בחילות הקאות פה ושם) קמה היום בבוקר כאילו כלום! בוקשי רגש בזה בקושי רגישות לריחות ממש רגילה!! ( אני כל לילה לפני השינה שותה את הכדור נגד בחילות) האם יש סיבה לדאגה? להיבדק? קרה למישהי?
💬3 תגובות👍1 לייקים

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 באוגוסט 2025 בשעה 21:02
**בקושי רגש בחזה**
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוגוסט 2025 בשעה 06:03
הייתי חודש שלם כל יום מקיאה בחיוות , עיייייפות ברגע שנכנסתי לשבוע 10 נעלם תהני מזה אם את רוצה להיות בראש שקט תקבעי אולטראסונד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 באוגוסט 2025 בשעה 11:09
קרה לי אותו הדבר מיום רביעי עד היום כלום שום תסמינים ועשיתי בדיקות והכל תקין אמרו לי שזה הגיוני מאוד ובקיצור היום הכל חזר לי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

צהריים טובים בנות, מרגישה קצת בתסכול! לפני כחודש גילו לי חלבון בשתן+ לחץ דם גבוה. אושפזתי 5 ימים בביהח מכיוון שהייתי תחת הגדרה של רעלת הריון(לא ברמה גבוהה)לא קיבלתי כדור, אבל כן עשיתי זריקה להבשלת ריאות. במהלך באישפוז הרגשתי כאבים עזים בצד וביקשתי לעשות בדיקת שתן. מכיוון שהבדיקות היו תקינות לקראת סוף האישפוז החליטו לשחרר אותי, למרות שטרם התקבלה תוצאה(מה שהתגלה כי ישנו חיידק בשתן). טופלתי האנטיביוטיקה שלימים עזר ועבר החיידק. בעת השיחרור, ביקשו מימני להיות במעקב בקופח עם מוניטור פעמיים בשבוע ומדידות של חץ דם- שעד כה היו תקינות. היתה גם ביקורת בביהח מכיוון שבזמנו כשאושפזתי ביקשו שבשבוע 37 אגיע כדי שיילדו אותי, במהלך הביקור הרופאה אמרה שדוחה את זה לשבוע 38. השאלה שלי היא האם קרה למישהו שבסופו של דבר הכל היתה תקין ולא יילדו אותה לפני בגלל שהבדיקות היו תקינות? יש לי השבוע ביקורת ויחליטו אם ליילד, מבחינתי אם אין סיכון לעובר או לי מעדיפה למשוך ושהלידה תהיה ללא התערבות רפואית לפני הזמן. גם כשאני מגיעה לרופא אחרי מוניטור ומסבירה מדוע הגעתי מבחינתי אני אומרת ״רעלת הריון״ הם מחייכים ואומרים- לא, במידה והיתה רעלת הייתי מאושפזת ומיילדים אותי כבר בשבוע 37 ולא ממתינים.
💬3 תגובות