בנות אני עצבנית וכבר לא יודעת מה לעשות! בעלי כבר עבר את כל הגבולות אני לא יכולה לסבול אותו. אני כרגע בחופש עם הילדים כי אני סייעת והוא עצמאי. הלכתי להיות סייעת כי לא הייתה לי ברירה למרות שלמדתי מקצוע. אין לי אפילו יום אחד בשנה מי שישמור לי על הילדים. והייתי חייבת עבודה שתתאים למצב הזה. לעומת זאת בעלי פיתח לעצמי קריירה עם תמיכה מלאה שלי ועכשיו מרוויח לא רע ואני לעומתו הקרבתי את הקריירה כי לא הייתה לי ברירה. והוא אשכרה מעז לצאת עליי עכשיו ולהגיד לי שאני בבית כל היום לא עושה כלום בזמן שהוא עובד (סליחה באמת שאני בחופשה בתשלום) והוא עוד אומר לי איך את מעיזה לבזבז כסף שאת מרוויחה משכורת כזאת נמוכה (סליחה שאין לי ברירה וזאת העבודה היחידה שאני יכולה לעבוד בה)פתאום אומר לי תלכי תעבדי את מהבוקר עד הערב ואני אהיה בבית כל היום (תודה שנזכרת אחרי 10 שנים) מיותר לציין שהוא ב10 שנות נישואים לא נקף אצבע בבית. לא כלים, לא כביסות, סדר ניקיון הכל הכל עליי. והוא עוד אומר לי אני מחזיק את כל הבית על הגב שלי!!! כאילו אני לא עובדת! אני עובדת משרה מלאה בעבודה לא קלה! להיות סייעת זה לא קל!!!!! ובמקביל מתפקדת כעקרת בית!!!! לא ראיתי בעל חסר הערכה ומגעיל כזה!!!! פשוט בא לי להקיא עליו אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלו. מה לעשות??? אני ישנה בסלון לא מסוגלת לישון לידו.
זוגיותזוגיות
💬17 תגובות❤️1 אהבה👍1 לייקים😢1 עצב

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2025 בשעה 20:08
שלא תבינו לא נכון אני אחת הלא בזבזניות שתכירו! פשוט ספציפית היום היה לי טיפול שינייים כי נשברה לי שן והייתי צריכה לסדר את זה וזה עלה 1000 שקל. מעבר לזה אני בקושי מבזבזת באמת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2025 בשעה 20:26
קודם כל הוא חוצפן, משק בית לא קם ונופל על כסף בלבד ואם ככה הוא רואה את זה שינסה יום אחד להסתדר בלי כל הדברים האחרים שאת עושה בבית. דבר שני, את עובדת במשרה מלאה אז לא ברור לי מה הוא מצפה. ודבר שלישי, אחד הדברים הגרועים זה שיש התחשבנויות ושיח כזה על כסף בין בני זוג בתוך הבית. אתם זוג, חיים ביחד, שותפים, הורים, מנהלים משק בית *ביחד*, כל אחד צורם את חלקו ועושה את ההקרבות שלו ואי אפשר לרצות ולצפות שכולם יעשו אותו דבר בכל תחום כל הזמן. הייתי יושבת איתו ופותחת את הכללל זה לא נעים להרגיש שאת תחת זכוכית מגדלת כל הזמן ושהוא מחפש אותך על כסף, את גם לא צריכה להסביר על מה הוצאת וכמה וזה שזה היה רק לטיפול שיניים זה שלכם ביחד.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2025 בשעה 22:27
שינסה להיות שבוע בבית ולעשות את מה שאת עושה , טיפול בילדים ובבית. חוסר הכלה משווע . וטיפול רפואי זה לא ביזבוז מיותר תשבו תדברו על זה , ייעוץ זוגי גם יעזור.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2025 בשעה 22:32
אני הייתי עושה טיפול זוגי כדי להסביר שהוא חייב לעזור לך בבית וזה שהוא עצמאי מהמם רק שיפנה זמן לנקיונות בבית או סדר לא משנה מה רק שיתרום לבית שיהיה חלק דבר שני על הכסף שניכם עובדים קשה וזה ממש לא יפה לומר שאת מרוויחה פחות או איך את מעזה לבזבז אגב יש לכם חשבונות נפרדים? וגם הכל בלאגן ולא מתחבר ליאם הוא עוד מהבית למה הוא לא עוזר לסדר ולנקות ולמה אין לו יותר זמן פנוי בשביל הבית ולמה יש לו תלונות על כמה כסף את מכניסה ואיך הוא לא מבין שעל טיפולי שיניים זה לא בזבוז כסף קיצור מוזר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך