היי, הלכתי לרופא נשים בשבוע 5+3 לפי החישוב של וסת אחרונה. עשה אולטרסאונד וראה שק הריון הוא אמר שההריון שהוא רואה ממש צעיר ובקושי שבוע 5. יכול להיות שההריון לא מתפתח כמו שצריך? קרה לעוד מישהי והכל היה בסדר?
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2025 בשעה 05:43
יש פעמים שבפועל הרופאים מחזירים כמה ימים אחורה את חישוב השבועות בשל הגודל של העובר והשק, זה נורמטיבי לגמרי. תמיד עדיף לבדוק בשבוע 6-7 כדי להיות בטוחים יותר. אני הלכתי בשבוע 4 והלחיצו אותי ממש ולבסוף הכל היה בסדר. זה פשוט שלבים מאוד מוקדמים וקשה לראות ולהגיד משהו בשלבים האלה. הכל בסדר, תחכי שבוע וחצי- שבועיים אפילו ותלכי שוב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2025 בשעה 05:54
קרה לי אותו דבר גם בשבוע 5 אמרו לי לחזור בשבוע 8 וראו הכל כולל דופק ואז שינו לי את התאריך של המחזור שיתאים לגיל היריון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2025 בשעה 06:22
זה ממש ממש מוקדם, הגיוני שיעשה התאמה ו3 ימים זה זניח אז תהיי רגועה. תלכי עוד שבועיים שבטוח תראי כבר יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2025 בשעה 06:31
כנראה הביוץ היה כמה ימים מאוחר יותר, המון פעמים הרופאים מתקנים את הגיל הריון לפי הביוץ. זה ממש לא אומר שהוא לא מפתח טוב!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך