מי ששואבת - אתן מערבבות חלב שאוב טרי (חם) ישר למיכל חלב שאוב במקרר (קר) או משוות טמפרטורות במקרר לפני האיחוד?
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2025 בשעה 00:40
קראתי שזה אסור. זה יכול לפתח חיידקים ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2025 בשעה 03:01
משווה טמפרטורה קודם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2025 בשעה 04:22
אני כן. לא ידעתי שיש בעיה החלב לא חם בכזאת רמה של פיתוח חיידקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2025 בשעה 05:16
כן יש בעיה. חשוב להשוות טמפרטורות לפני ערבוב

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך