שבוע 7+3 כבר ב״ה ראינו דופק והכל תקין, ממקודם כשניגבתי הייתה הפרשה חומה גם על הנייר וטיפה על התחתון, קרה למישהי והיה תקין?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2025 בשעה 17:24
מתי ראיתם דופק?זה היה וגינלי? שכבתם בזמן הזה? צוואר הרחם מאוד רגיש וכל חדירה יכולה לגרום לדימום.. לי זה קרה בשבוע 10 יום אחרי ששכבנו והכל היה תקין. בכל מקרה עדיף לבדוק כל הפרשה חומה/דימום 🙏🏼 שיהיה הריון קל ותקין 🩷
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביולי 2025 בשעה 17:28
לי קרה והיה תקין אבל כדאי לבדוק בכל אופן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2025 בשעה 07:44
שאלונת עשו לך אולטרסאונד בטני או וגינלי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 ביולי 2025 בשעה 14:32
כן יקירה קרה לי היה השרשה ! אבל תמיד דימום צריך בדיקה !

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מישהי יכולה להסביר לי את התופעה הזאת אצל הגברים שבזמן פרידה/גירושין הם ממשיכים את החיים כאילו כלום ואנחנו במיטה בוכות יום ולילה ? אני ובעלי מתגרשים והוא ממש לא מתרגש מזה והוא לוקח את זה בסבבה ממשיך את החיים כרגיל הולך יושב עם חברים שותה מתפחלץ מנצל כל שנייה ושנייה כמה מספיק לפתוח אתרי היכרויות ואני בבית שבורה בוכה לא מסוגלת לעשות כלום גם שעושה בא לי לחזור כבר לבית לשקט שלי לפרוק ולבכות (יש לנו גם 3 ילדים בנוסף) פשוט הזוי!!! וזה לא שתגידו לי שהוא לא אוהב הוא אוהב אבל עדיין הוא בסבבה שלו ואפילו הפירןק בא גם בהסכמה ממנו כי הוא רוצה חופש ושקט ולצאת לבלות עם חברים בלי שיפריעו לו ויהיה בלחץ בזמנים, אין כאב כזה שאשכרה מוותרים עליי בשביל הנאה… זה עלוב ביותר חארם על כל השנים האלה שנלחמתי על הבית הוא בשניה מפרק אותוכל פעם והפעם נפלתי יחד איתו והוא אפילו לא מנסה להילחם עליי באמת שהוא מפסיד אותי מקווה שיתעורר מתישהו בחיים.
הריון ולידההריון ולידה
💬72 תגובות👍1 לייקים😢4 עצב