עשיתי עכשיו העמסת סוכר ושמו לי את האבקה מהולה במים וזה פשוט היה ממש סביר כמו מיץ פטל לעומת פעם קודמת שזה היה מיץ מוכן מראש כמו תרכיז דוחה וכמעט הקאתי. הגיוני? יש מצב שזה לא טוב או שככה האבקה?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2025 בשעה 04:50
כן ככה זה. מהמם! אבקה בטעם ענבים. לי שמו גם לימון טיפה היה ממש טעים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2025 בשעה 05:57
זה מושלם! זה אבקת ענבים תמיד עושה את העמסה איתה... כבר שלוש פעמים רק אותה זה מושלםםםםם ותמיד שמה לימון שלם בפנים וזה ממש מעדן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2025 בשעה 06:18
גם אני בהיריון השני שתיתי סוכר ענבים. זה היה עולם אחר מהפעם הראשונה שנתנו לי בטעם תפוז דוחהההה ורציתי להקיא

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך