אני כמעט שבועיים אחרי גרידה ובדיקת הריון ביתית יוצאת לי עדיין חיובית, קבעתי בדיקת בטא שבוע הבא אבל אני בלחץ שזה לא תקין
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2025 בשעה 17:14
לא היית בבדיקה לבדוק שהכל תקין ברחם אחרי הגרידה? תעשי בטא ותראי אולי נשאר לך איזה שארית ברחם . הייתי ניגשת לעשות גם אולטרסאונד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2025 בשעה 17:22
קודם עושים אולטרסאונד אצל רופא נשים לראות שהכל תקין, רוב הסיכויים שלא נשארה שארית בכל מקרה שבועיים זה מוקדם מידי לעשות בדיקת בטא ואחרי המחזור הראשון הרחם מתנקה עוד יותר ואז את יודעת מתי הביוץ 💕
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2025 בשעה 17:24
יש לי תור רק עוד שבועיים, אמרו לי לקבוע אחרי חודש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2025 בשעה 19:21
אה סבבה לא צריך לעשות אחרי שבועיים בטא גם רוב הסיכויים שבגרידה הוציאו הכל זה לא בכדור אמרו לי אבל עד הבדיקה להימנע מיחסים לא מוגנים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בנות אתן חייבות להכין את המתכון המטורף הזה אבל תלכו לפי ההוראות אם אתן מכינות ותעדכנו אם הכנתן ואיך יצא 🥰 ספינג׳ מתכון לפי כוס חד״פ קר לבצק: 1 קילו קמח 1 כף מלח 1/2 כוס סוכר 2 כפות שמרים 3 כפות ערק אופן ההכנה : בקערה נערבב את הקמח השמרים והסוכר שמים את שאר המוצרים בקערה ולשים היטב עד שאין גושים ומקבלים בצק חלק ואחיד. מכסים טוב ומניחים להתפחה ראשונה של 50 דקות לאחר 50 דקות נשמן את הידיים בשמן ונלוש מעט את הבצק בתנועות שיכניסו אוויר לבצק נתפיח לאחר מכן עוד פעמיים את הבצק למשך 50 דקות כל פעם (3 התפחות סה״כ, כל התפחה 50 דקות ולישה קצרה בין לבין) מחממים סיר איכותי ורחב עם שמן עמוק ובעזרת ידיים משומנות יוצרים עיגולים עם חור ומטגנים * לטגן בסיר איכותי ודי עמוק * ⁠לא להתקמצן עם השמן, ולדאוג שמתמיד הסיר יהיה עם מספיק שמן * ⁠להניח את הסיר על הלהבה הגדולה אבל לא להגביה עד הסוף * ⁠לטגן כל נגלה עם 3 ספינג׳ בלבד כדי שהשמן לא יתקרר * ⁠מעבירים את הספינג למגש סינון * ⁠שהספינג מתקרר מצפים בסוכר
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות❤️1 אהבה👍1 לייקים