רק רוצה לשתף. אני בהריון ראשון (10+5), אחרי שנה וחצי שניסנו ולא הצלחנו. (הריון בivf) הלכתי למרפאה ועשיתי אולטרהסאונד אחרי שלושה שבועות מאז הפעם האחרונה. פעם שעברה זה היה נראה כמו גוש נזלת/ לטאה בפנים. לפעמים אני עדיין לא מעכלת את זה שאני בהריון. להיות עכשיו באולטרהסאונד, ולראות צורה של עובר מניאטורי שנמצא בתוכי, יצור חי שזז ובועט היה מחזה סוריאליסטי. בעלי לצערי לא היה איתי, והלוואי והוא היה שותף לזה, כי זה היה אחרת מכל האולטרהסאונד עד כה. אני עדיין לא מאמינה, אבל נמצאת בהתרגשות מטורפת. לא מאמינה שב"ה את שנת 2026 אני אפתח בתור היותי אימא. עשיתי nipt ביום חמישי, מחכה בקוצר רוח לתוצאות לדעת שהכל תקין, ולגלות אם יש לי בוטן או בוטנית! ❤️❤️❤️ בנוסף מעניין, קרה לכן שאתן בשבוע מסוים, אבל העובר בגודל שבוע אחד יותר ממה שהוא? שבועות ההריון יכולים להשתנות בעתיד? (יגידו לי לדוגמה שאני שבוע 16 ולא 15?)
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות❤️10 אהבה👍16 לייקים

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2025 בשעה 15:21
כל כך שמחה בשבילך!!! גם כשאני הייתי בהריון ראשון מטיפולים היינו בהלם והתרגשות מטורפות כן שלי היה גדול בשבועיים ;)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2025 בשעה 15:21
הכי מרגש בעולם! 😍 בד״כ מתקנים רק בשליש הראשון אז אם אחרי שבוע 14 כזה יהיו שינויים לא בהכרח יתקנו (תחשבי שיש תינוקות שנולדים 2.8 וכאלה 4 קג. יש טווח רחב של גדלים)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2025 בשעה 15:31
ששאלתי את הרופא שלי למה בכל בדיקה השבוע הוא שונה מבחינת התוצאות והגודל הוא הסביר שקשה לתפוס את העובר שהוא ישר תמיד הוא יהיה בקצת זוית פה קצת זוית שם ואז הגודל והגיל משתנה בטפסים אבל לא צריך להתייחס לזה .. צריך להתייחס לגיל הראשוני שאמרו אחרי האולטרסאונד הראשןן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 ביולי 2025 בשעה 16:27
שמחה בשבילך! שיהיה לך הריון משעמם ולידה בידיים מלאות🙏🏼

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך