איך מכינים גחנון קפוא שקניתי בתנור? ולמה צריך לשים לחח או פיתה בתחתית מה זה עושה?
אשמח ממש להנחיות כי זה פעם ראשונה
אני עושה בתנור לא שומרת שבת
ממש כמה מעלות וכמה זמן בתנור
מדברים על הכל
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי4 ביולי 2025 בשעה 09:45
שלא ישרף שמים לחם בתחתית
משתמשת פורטי4 ביולי 2025 בשעה 11:39
פיתה בתחתית
מעל נייר אפייה
מעל את הג'חנון
מזלפת סילאן/דבש מעל
110 מעלות לפחות 12 שעות בסיר ייעודי לגחנון כמובן