
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 19:06
היי בנות אני בתחילת הריון ורוצה להכין קציצות פראסה
שמתי אותם אתמול בערב בהשרייה במים במטבח
ואנחנו ישנים עם מזגן
אבל בשעות היום לא היינו פה אז לא היה מזגן
רק שוב מ17:00
מקודם סיננתי אותה
והכנסתי לבישול
זה ירק שמלא בחול ואדמה
ואחרי הבישול מתכננת לסנן אותה שוב ולשים במקרר עד מחר כשאחליט להכין את הקציצות.
האם זה בסדר ? הירק לא נראה מקולקל להפך …
אבל זה חיידקים או משו כי השרתי מלא זמן?
בכל זאת עובר בישול ארוך ומסונן שוב
אוף לא יודעת מה לעשות
אני מגזימה?😂 עם השאלות שלי
הריון ולידה

💬7 תגובות