היי בנות אני בתחילת הריון ורוצה להכין קציצות פראסה שמתי אותם אתמול בערב בהשרייה במים במטבח ואנחנו ישנים עם מזגן אבל בשעות היום לא היינו פה אז לא היה מזגן רק שוב מ17:00 מקודם סיננתי אותה והכנסתי לבישול זה ירק שמלא בחול ואדמה ואחרי הבישול מתכננת לסנן אותה שוב ולשים במקרר עד מחר כשאחליט להכין את הקציצות. האם זה בסדר ? הירק לא נראה מקולקל להפך … אבל זה חיידקים או משו כי השרתי מלא זמן? בכל זאת עובר בישול ארוך ומסונן שוב אוף לא יודעת מה לעשות אני מגזימה?😂 עם השאלות שלי
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 19:21
נשמע שזה כבר מקולקל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 19:24
איך הבנת שזה מקולקל ? אמרתי שזה לא נראה מקולקל זה נראה ממש טוב פשוט השרתי כדי שיצא החול
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 19:27
מה היו בחוץ ללא מזגן? הירק שאיתו את מכינה את הקציצות? מושרה במים? תתני לבעלך לטעום, ככה תדעו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 19:27
גם תריחי… אבל למה לא להשאיר את זה במקרר, מעניין?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות