בנות אני רוצה להכין דג עם רוטב בדכ משרה את הדג עם לימון והלימון היחידי שיש לי בלי מיץ בכלל יש לי חומץ,איך עושים?
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 17:07
איזב דג זה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 17:07
תשרי עם חומץ זה עושה את העבודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 17:08
אמנון רק חומץ? קראתי ששמים,מים,מלח יצאי מבולבלת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 17:10
אמנון לא צריך להשרות הוא לא כמו טונה אבל אם הוא קפוא עלול להיות טעם לוואי ואז כן עדיף להשרות תשרי אותו חצי שעה במים עם קצת חומץ ומלח רק להוציא תסירחון ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות