אני ובעלי נהיה אחרי הלידה בעזרת ה׳ אצל ההורים שלי למשך שבועיים, ההורים של בעלי גרים במרחק שעה וחצי נסיעה ככה שלנסוע לשם עם ניו בורן לא בא בחשבון. מה אתם חושבים שההורים שלו יעשו? יבואו לבקר את הבייבי אצל ההורים שלי בשבועיים האלה? מעניין
💬20 תגובות

תגובות (20)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 11:59
למה לא בא בחשבון? הכי בא בחשבון הוא רק ישן היו בורן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 12:28
הם כנראה יבואו הייתי באותו מצב והם באו פשוט לא הרבה כי התביישו אני לא הסכמתי לנסוע על כביש מהיר עם התינוקת עד חודשיים אז מבינה אותך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 12:48
שהם יבואו לדעתי אני גם לא חושבת שכדאי לצאת בחודש הראשון כל כך לנסיעות כאלה אני אישית בגיל שבוע וחצי כזה נסעתי נסיעה של 40 דקות איתו (אבל זה היה כי היו טילים כשגרתי במרכז, לא היה לי ממד ונסעתי לנתניה למשפחה של בעלי להיות שם איתם אבל זה היה רק הלוך!)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 ביולי 2025 בשעה 15:16
קודם כל מה הם יעשו רק הם יכולים לדעת. את יכולה לברר מולם עוד לפני הלידה. הגיוני שיבוא עד אליכם אבל יש כל מיני מקרים וסיפורים: הורים חולים או לא ניידים או שמתביישים מההורים שלך… אני לא רואה סיבה למה לא לנסוע עם ניו בורן אבל זה שלך , נראה שפשוט לא בא לך על הנסיעה הזאת בעצמך.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות