היי בנות אני שבוע 39 הריון ראשון ולא הרגשתי מעולם צירים הלידה כלכך רחוקה…

היי בנות אני שבוע 39 הריון ראשון ולא הרגשתי מעולם צירים הלידה כלכך רחוקה ממני?😢😢 זה יכול לקרות פתאום ביום אחד שארגיש צירים ואני ילד?
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:32
כן, אני התעוררתי בלילה מצירים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:40
יאאט גם אני באותו מצב שבוע 39 וזה לא נראה בכלל הכיוון ואני משתגעת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:49
הריון ראשון זה לא בדיוק קורה פתאום.. יש סימנים כמו למשל שהבטן יורדת למטה ומתחילים להרגיש לחץ באזור הנרתיק הצירים מתחילים בהדרגה ויכולים להופיע בכל מיני צורות כאבי גב התקשות של הבטן כאבי מחזור לפעמים כמה ימים לפני יש פקיעה של הפקק הרירי שזה קרום שקוף ורוד כזה לפעמים עם קצת דם..(יכולה לשלוח לך תמונה) בקיצור זה לא בבום. וזה גם מאוד שונה מאחת לשניה תקשיבי לעצמך ולחושות הגוף שלך. כשיגיע הזמן- את תדעי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:49
אני הלכתי לישון ב3 בלילה קמתי ב5 בבוקר מצירים צפופים ממש וב7:20 ילדתי הכל ביחד 3 שעות וזכיתי לחבק בן ברוך השם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:50
הכל היה ממש מהר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:51
*לידה שניה *
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 21:27
לידה ראשונה קמתי בבוקר עם כאבי מחזור ודימום הגעתי לבית חולים ותוך כמה שעות בודדות ילדתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 22:23
אצלי גם הרגשתי ממש רגיל לא היה שום סימן, הלכתי לישון וקמתי לצירים, יצא הפקק הרירי והלכתי לבי"ח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חייבת לשתף קצת מהתקופה שאני עוברת.. התחתנתי לפני קצת פחות משנה, חיינו חיים מאושרים ונעימים ובאהבה רבה. בחודש מרץ נרשמנו לפרוייקט דירות חדש במרכז ותלינו תקוותנו במכירת הבית שאנו מתגוררים בו כיום. המכירה מתעכבת לצערי ועוד 5 חודשיים פחות או יותר מוסרים לנו את הבית החדש ואנו תלויים במכירה של הבית הישן. במקביל נכנסתי להיריון ואני שמחה בכך מאוד אך לצערי אני מתמודדת עם חולי שלי שצץ משום מקום ומצפים לישועות גדולות, ככה שסדר החיים שלנו שונה בהתאם למצב הבריאותי ונאלצים לתמרן בין מעקב בהיריון בסיכון לבין טיפולים שלי ובין מכירת הבית. תקופה שלא חשבתי שאחווה בחיי, מתפללת בעיקר לרפואתי ולרפואת התינוק שיצא בריא ושלום וכן שהכל יילך חלק. בסהכ זוג צעיר וחדש שכל סדר יומנו השתנה בין רגע. שמעתי אנשים שמספרים על קשיים כאלה ואחרים אבל לא חשבתי שאחווה קושי שמלווה וממלא אותי ביום יום. מסיימת בנימה שמתפללת שיעבור הכל חלק ומתגעגעת לתקופה שהייתי כותבת בקבוצה דברים קטנים שהעסיקו אותי בחיי שנראים לי עכשיו חסרי ערך ומשמעות. מסתובבת ברחוב ומקנאה באנשים שסתם ככה צוחקים ומנהלים חיי שגרה. כאן להזכיר לכן להעריך כל רגע, לא להתעכב על דברים ולחשוב תמיד שיש מצבים שלא היינו רוצים להיות בהם לרגע אחד שם.
💬6 תגובות❤️8 אהבה👍14 לייקים