עם איזה דייסה הכי טוב להתחיל? ואיך מתחילים באיזה מינון באיזה צורה?
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 19:58
דייסה שמכינים לבד מסולת או שיבולת שועל על בסיר עם מים אפשר להוסיף פרי כמו בננה למתיקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:13
דייסה של לייף. נמסה הכי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:15
תקני שיבולת שועל דקה. תערבבי עם זרעי צ'יה, קינמון ובננה מעוכה וקצת מים. הכי זול הכי בריא.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 20:34
אם זה לבקבוק הייתי ממליצה בתור התחלה לקנות קורנפלור ולתת חצי כפית ולאט לאט לעלות בהדרגה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות