מותר לאכול את הגבינה הזאת? לא רשום שהיא מפוסטרת אבל אני פותחת אותה ויאכל באותו רגע אבל עדיין חוששת אם מותר או לא
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 18:52
עדיף להימנע מגבינות במים, כמו פטה, צפתית ובולגרית. ההשריה במים עלולה להכיל חיידקים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 18:52
אפשר לאכול גבינה חדשה ,אחרי הפתיחה לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 18:53
העניין של החיידקים מגיעה אחרי הפתיחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביוני 2025 בשעה 18:53
בגלל זה לא מומלץ בכלל לקנות ממעדניות אבל חדשה באריזה יותר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך