הריוניות, איך אתן מתמודדות עם המצב כרגע? זה הריון שני שלי, אני מאוד עמוסה…

הריוניות, איך אתן מתמודדות עם המצב כרגע? זה הריון שני שלי, אני מאוד עמוסה נפשית וגם פיזית כי עם כל זה שלא ישנים טוב אז בבוקר אני קמה לילד מתוק שרוצה הרבה תשומת לב ונמצא כל היום בבית מטפס כבר על הקירות + עבודה. אין לנו גם ממד בבית מה שמכניס אותי לסטרס ,אני מפחדת ללכת לישון שלא אשמע את האזעקה ושלא נספיק להגיע למקלט עם הבן. פתאום היום חשבתי לעצמי והתחלתי קצת לפחד שזה פוגע בעובר שאצלי בבטן, אני שבוע 30 וכן מפחדת שבגלל כל הסטרס שלי אני אפגע בו. איך אתם מתמודדות עם המצב ?
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 21:47
נשמע עמוק ותסמכי על הקדוש ברוך הוא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 21:47
תקלי עלייך הוא שומר עלייך רק תלכו למקום יוגן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 21:56
עייפה בלי כוחות כבדה הריון שני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 21:56
מפחדת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 22:00
תנשמי עמוק כל הזמן, תתחבקי ותביני שאין לנו שליטה על המצב. תגעי בבטן ותתני לה אהבה. תתמקדי בדברים האלו- זה מה שעוזר לי בזמן הזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 22:16
וואי, נשמע לא פשוט ונשמע גם שאת אמא מדהימה ואחראית! דבר ראשון, תורידי את אפליקציית צבע אדום ואל תשתיקי את הפלאפון. האפליקציה מתחרפנת בזמן אזעקה ואין מצב שתמשיכי לישון אחר כך ושתפספסי. דבר שני, תתרגלי נשימות. תתרגלי דיבור רגוע לעצמך ולעובר. ויהיה בסדר. דבר שלישי, שימי ליד הדלת את כל מה שתצטרכי לקחת איתך לממד בזמן אזעקה ככה שיהיה יותר מהר ויותר קל להתפנות מהבית במקרה של אזעקה.