אני פשוט לא עומדת בזה.. כל מדינה בטח אבל לפני כמה ימים נפל בבת ים רחוב צמוד אלינו בום שמעתי בחיים לא אשכח זה בראש שלי זה בום שאפשר לתאר אני לא עומדת בזה כל בום שאני שומעת במקלט אני ננעלת יש לי תינוקת בת חודשים וילד בן 3 ותינוקת ביד שלי אני מחבקת אותה חזק ובעלי את ילד אין לנו דלת במקלט בניינים ישנים לא יודעת מה לעשות אין לקרובים שלי גם מדד שאני יכולה ללכת לשם הורים שלי באו אלי כי אין להם מקלט בבניין אני כל כך נכנסת לדיכאון
💬1 תגובות❤️1 אהבה

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2025 בשעה 17:10
זה מצב קשה קחי בחשבון שכעת את עדיין בטראומה, בעיני תלכי למישהי לטיפול. פסיכולוג, עו"ס, וכיוצ"ב על מנת שלא תגיעע למצב של פוסט טראומה כאמא לילדים זה נורא קשה..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

הי בנות ההריון הזה אני בוכה הרבה מאוד קשה לי! אני עוד עם 3 ילדים ביולי אוגוסט בבית לבד רב הזמן..מוציאה אותם לאיפה שאני יכולה מה שאפשר אני עושה!מרגישה לפעמים בערב פשוט אין לי כוח לכלום אני נכנסת לעצבות(אומרת תודה על הכל) ופשוט בוכה כי אני בעצמי הרב רק איתם כל היום בבית אם יוצאת נגיד לאיזה מקום שזה קפה או משהו זה רק איתם עם הילדים..בעלי עוזר במה שיכול הוא הרב עובד עד מאוחר או שלפעמים בא מוקדם הולך לאימון בחדר כושר…מרגישה שנפתחו לו העיניים!לא רוצה להפריע לו בשגרה אבל ככה אני מרגישה!בלי קשר המצב הכלכלי לא בשמיים ולכן אני לא קונה לעצמי כלום רק מה שהילדים צריכים מנסה לא לחסוך עליהם! עליתי ממשקל 55 ל70 כרגע..וכן זה מבאס אותי ואני יודעת שאני סתומה!אבל מה לעשות ככה אני מרגישה…קיצור הרבה דברים פחות טובים..מפחדת שאת כל הכאב שאני מרגישה והדמעות זה חלילה פוגע בתינוק היפה שלי…כי אומרים שמרגישים הכל!!! סתם לשתף….
💬1 תגובות