אמהות תעזרו לי עם מתכון של דגים ברוטב מנצח!!
וגם כמה זמן לפני להוציא להפשרה?
איך לוודא שלא נשאר הטעם של הים?
תודה מראש❤️
מדברים על הכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי17 ביוני 2025 בשעה 14:53
צריך להשים לימון 10 דקות שלא יהיה ריח
משתמשת פורטי17 ביוני 2025 בשעה 14:55
להוציא ולשים במים עם לימון סחוט בערך שעה.
רוטב:
שמן זית ועליו פפריקות (חריף ומתוק, מה שאוהבים). להדליק את הגז ולערבב עד שהפפריקה "נפתחת".. לשים לב שלא יישרף.
להוסיף 2-3 כוסות מים ולהרתיח.
להוסיף פלפל שחור, כמון (בנדיבות יחסית), מלח, כפית רסק עגבניות, כוסברה יבשה, שום גבישי ואם יש גם תבלין לדג.
לשים גרגרי חומוס, גמבה, עגבנייה טריה קוביות, לפחות 10 שיני שום פרוסות עבה, גזר...
לבשל כשעה ולערבב שלא יישרף.
לקצוץ כוסברה טריה גס ולשים על כל הסיר, לשטוף הדגים ולהניח על הכוסברה.
להרטיב את הדגים ברוטב.
לבשל כרבע שעה, לנער את הסיר מדי פעם שלא יישרף/יידבק.
😋