ChatGPT
כן, שקד ירוק מותר בהריון, ובדרך כלל נחשב גם לבריא – כל עוד אוכלים ממנו בכמות סבירה ושהוא נשטף היטב.
כמה נקודות חשובות:
רחיצה טובה – חשוב לשטוף את השקד הירוק היטב, כי הוא מגיע עם קליפה שעשויה להכיל לכלוך, חומרי ריסוס או מזהמים.
כמות סבירה – שקד ירוק הוא בריא
(מכיל סיבים, ויטמין E, שומנים טובים), אבל אכילה מופרזת עלולה לגרום לגזים או כאבי בטן, במיוחד בהריון כשמערכת העיכול רגישה יותר
. אין בעיה עם השקד עצמו – זהו בעצם השקד לפני שהתייבש, אין בו חומרים מסוכנים בהריון
. אם יש לך סכרת הריון – כדאי להתייעץ על כמויות, כי יש בו פחמימות מסוימות.
אם את בריאה וההריון תקין – אין מניעה, וזו נשנוש טבעי וטעים
משתמשת פורטי14 ביוני 2025 בשעה 18:24
אין טעים כמו שקדים ירוקיםםם!
מפתיע התשובה של הצ'אט, הייתי בטוחה שלא מומלץ...