בבקשה בנות עזרה בנות שעשו קיסרי טיפים ? האם יכולתם לקום לילד ? אני חוששת מה החלמה מה אתן אומרות ... נורא לחוצה אני הולכת לעבור קיסרי בגלל מנח עכוז זה הריון ראשון מישהי יכלה לספר מנסיון ולתת טיפים♥️
הריון ראשוןהריון ראשון
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2025 בשעה 20:23
הימים הראשונים קשים נורא,אל תתביישי לבקש משכחי כאבים ועזרה מהבעל או משפחה,והמלצה שלי בתור קיסרית בעצמי(עברתי קיסרי חירום)אל תתני לכאבים לשלוט בך לגמרי,תנסי לקום וללכת במחלקה כמה שאת יכולה גם אם זה אומר להיעזר בקיר,כן בהתחלה כואב והליכה של צב אבל תלכי זה עוזר לחזור לעצמך יותר מהר,אל תעמיסי על עצמך ואם את מרגישה שממש קשה לך כמובן תשכבי במיטה אבל באמת תנסי לזוז כמה שאת יכולה,וגם בהתחלה יכול להיות קצת כואב להשתין או לעשות קקי אבל אל תיבהלי זה נורמלי וזה בסדר יש כמו דושים כאלה בשירותים ויכולה לשים קצת מים על הבטן ואז הגוף יעשה את שלו וגם אם צריך ללחוץ טיפונת תלחצי,לא חזק ולא מהר לאט לאט וזה יעזור לך גם עם הצואה. מה שכן גם אל תדאגי אם לוקח לך זמן לחזור לעצמך או שהצלקת נראית לא הכי אסטתית או משהו,כי בהתחלה בחודשים הראשונים לוקח לגוף קצת זמן לחזור לעצמו ואז את בכלל שוכחת שעברת קיסרי.נשבעת לך היו לי ימים שנגיד הייתי נעמדת במקלחת מול המראה ונבהלתי מהצלקת כי שכחתי שעברתי קיסרי בכלל😂וגם בבגדי ים,תחתונים וכו לא רואים אותה ככה שרק מי שתספרי לו ידע שעברת קיסרי,לא יראו עליך כלום בתכלס.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2025 בשעה 20:26
וגם ממליצה לך לקחת שמלה רחבה ליציאה מהבית חולים ובבית חולים להסתובב עם החלוק של הבית חולים אומנם לא יפה אבל בהחלט מאוורר את האיזור וזה נוח וכיף אחרי קיסרי. חוץ מזה צריך לעשות הרבה שטיפות ואני בהתחלה נורא פחדתי לגעת בצלקת כי זה גם כואב,ביקשתי מהאחיות ספוגיות חד פעמיות ואז עשיתי ככה.לוקחת ספוגית טובלת אותה במים וסוחטת קצת מעל הצלקת כמה פעמים,שמה תחליב רחצה על הספוג שיהיה כמו קצף כזה ועוד טיפה מים ושוב סוחטת מעל הצלקת,וככה הסבון והמים מטפטפים להם על הצלקת בלי שתצטרכי לגעת בזה זה ממש מקל,ואחרי המקלחת תיקחי מגבת ובטפיחות קלות ועדינות תייבשי את הצלקת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2025 בשעה 20:34
מה שאמרו לי לפני שעברתי קיסרי חירום, זה תנסי לקום כשאומרים לך. זה כואב בהתחלה וקשה אבל ככל שתזוזי זה יקדם ויעזור להחלמה. הלכתי לאט לאט מכופפת וכאב לי, אבל כל יום שעבר הרגיש קצת יותר טוב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביוני 2025 בשעה 21:50
אגב גם עוד המלצה קטנה,גם אם את לא מרגישה שיש לך פיפי,תקומי כל איזה עשרים דקות חצי שעה ותלכי לעשות פיפי,כי ברגע שיש פיפי והשלפוחית מלאה זה כאב מוות את צולעת כמו סבתא בת 90,וברגע שיוצאת מהשירותים אחרי פיפי פתאום הכל מושלם כאילו לא צלעת לפני רגע😂😂.ככה שגם אם לא מרגישה פיפי עדיף ללכת לנסות לעשות פיפי בכל זאת אחרת יהיה לא כיף😅

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך