ילדתי לפני שבועיים לא מתכננת לחזור לעבוד אחרי חופשת לידה רוצה להישאר עם הבייבי בבית. אין לי שום הכנסה בינתיים חוץ מדמי לידה שעוד לא הספקתי לקבל בינתיים למה אני מתביישת מבעלי לבזבז כסף? אני מרגישה לא בנוח להזמין משהו באינטרנט, בין אם זה ליבוש או אוכל. פשוט לא נעים לי ממנו בשום צורה לבזבז כסף, רק אם זה משהו לילדים אני מצליחה, לעצמי אני לא מצליחה לקנות כלום בלב שלם. גם אם אקנה משהו כי צריכה משהו דחוף אז מרגישה צורך לקבל את האישור שלו או לשלוח לו קבלות. (הוא לא מבקש אף פעם) למה זה קורה לי? ואיך משפרים את המצב?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2025 בשעה 06:31
וואי מכירה את ההרגשה הזאת!! חוסכת על עצמי ממש כי לא נעים והוא מבחינתו תקני מה באלך הולכת לסופר ממש רוצה לקנות כריות ולא נעים לי יום אח"כ הוא מגיע עם שלוש סוגי קרונפלקס שונים פלוס כריות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2025 בשעה 06:54
גם אני הרגשתי כמוך. לעצמי רק אם חייבת וגם ממש בקטנה, דברים פשוטים. לפעמים בית קפה עם חברה וגם לא להתפרע. בגלל זה אני עובדת חחח לא מסוגלת לחיות ככה. רוצה לעבוד ולקנות לעצמי מה שבא לי מתי שבא לי. רק אציין שבעלי בחיים לא בדק אותי ולא אמר לי לא לקנות משהו לעצמי. זה הכל הרגשה שלי ולא בא ממנו.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביוני 2025 בשעה 10:11
מבינה את מה שאת אומרת אם את מתכננת להתפטר אולי שווה לך לבדוק אם את יכולה להגיש דמי אבטלה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך