תקשיבו אני מתחילה מחר לתינוקת שלי טעימות ואני ממש מבולבלת הלכתי לאיבוד אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד ממה מתחילים,מה מביאים מתי,איך מביאים,באיזה מרקם 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2025 בשעה 20:08
אני הייתי מרתיחה תפוח אדמה ביום הראשון וככה כל יום משהו אחר מוסיפה לזה נגיד ביום השני תפוח אדמה וגזר והשלישי תפוח אדמה גזר וקישוא וככה תמשיכי.. מבחינת כמות זה אם אני לא טועה שתיים שלוש כפיות בהתחלה תיראי איך יזרום לך.. לא טחנתי ריסקתי פשוט ממש טוב ונתתי טיפה גם ככה זה לא לאכול זה לטעום ככה שבוע בערך אחרי זה התחלתי לטחון הכול ביחד ולתת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2025 בשעה 20:08
אומרים שכדאי להתחיל עם בטטה טחונה. אני התחלתי עם מרק+קציצות הודו טחון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 ביוני 2025 בשעה 21:51
ברמת עיקרון אמורים להתחיל עם ירקות שזה נחשוב תפל בטעם ואז לעבור לדברים יותר מתוקים שהתינוק לא התלהב מהמתוק ואז לא הרצה דברים לא מתוקים ובנוסף נותנים משהו אחד ואז אותו במשך שלושה ימים רואים שאין אלרגיה ואז מוסיפים משהו חדש וככה את תמיד מודעת מה את נותת אגב כל משהו חדש שאת נותת תתני בכמות קטנה ‏תחכי 5 דקות לרואת שאין ‏ תגובה אילרגית ורק אז תמשיכי אני נוראה ‏ ‏אוהבת לתת ירקות מאודים זה השייטה ששומרת על ‏הויטמינים בצורה הכי טובה ועוזרת להם עם הבטן שרק עכשיו מתחילה להתרגל לאוכל זה האידוי גורם לזה להתפרק יותר טוב בבטן דבר אחרון לא נהוג לתת מלח סוכר ‏ותבלינים ‏שהתרגלו ‏נטו לטעם של הפרי או ירק ובלי שום קשר בשנה ‏הראשונה אסור לתת דבש זה מסוכן מאוד

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך