היי בנות אשמח למענה כי אני בחרדותת הכנתי עוגה לשבועות ושברתי בפנים חלמון אחד ובסוף לפני שהכנסתי לתנור טעמתי שלא חסר סוכר ורק אחרי דקה נפל לי האסימון שהיתה בפנים ביצה חיה ואני בפחדיים מה אני אמורה לעשות???
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2025 בשעה 09:41
הכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2025 בשעה 09:58
לא להלחץ, הכל יהיה בסדר. אם במקרה יהיו איזה סימנים של הרעלה (הקאות וכאלה) תלכי לבדוק, אבל הסיכוי די נמוך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2025 בשעה 10:08
בול מה שקרה לי עכשיו 😳
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 ביוני 2025 בשעה 10:14
שטויות הכל בסדר הביצים בארץ עוברות תהליך פיסטור בגלל הנושא של הכשרות לכם הסיכויים לסלמונלה מביצים קלושים ממש. יותר מטריד לאכול דגים נאים או אלכוהול בכמות גדולה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך