צריכה את חכמת ההמונות שפה:
רוצה לקשט ככה עוגת גבינה כמו בתמונה עם דובדבנים טריים. מה דעתכן? חוששת מהחרצנים אבל אם אוציא את החרצנים זה כבר יאבד את הצורה של הדובדבן 🍒
מדברים על הכל
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי30 במאי 2025 בשעה 10:17
רק שתדעי שלא כל הנוצץ הוא זהב בד"כ מי שהיא קונדיטורית שמה על פירות בעוגה- ספריי מיוחד שמקבע ושומר על הנראות והצבע של הפרי שיראה מבריק ונוצץ
משתמשת פורטי30 במאי 2025 בשעה 10:17
אולי כדאי לשים את הריבה באמצע גם למעלה
משתמשת פורטי30 במאי 2025 בשעה 11:27
ישלי רעיון .. תוציאי חרצנים , אבל מהלמטה של הדובדבן וככה זה לא ייפגע במראה ... אבל ככה כול שניה תיצטרכי להגיד זה בלי חרצנים זה בלי חחחח
ככה רואים שזה שלם ובטוחים שיש חרצנים אנשים מבינים לדעתי .
משתמשת פורטי30 במאי 2025 בשעה 12:31
על העוגה יהיה ציפוי שוקולד אז אם אוותר על הדובדבנים פשוט ישאר עם ציפוי שוקולד.
אחשוב על זה. תודה 🙏🏻