חרדתית ברמות תענו לי בבקשה שבוע 8+2 הריון ראשון ואני מעשנת (לא מצליחה…

חרדתית ברמות תענו לי בבקשה שבוע 8+2 הריון ראשון ואני מעשנת (לא מצליחה להפסיק) ולפעמים אני ממש מרגישה דפיקות לב ממש מואצות בתוך הבטן אם אני רוצה לבדוק שהכל בסדר עם העובר לאן אני יכולה לפנות במיידי (חוץ מלרופאה שלי)
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2025 בשעה 17:48
למוקד בלי קשר תפסיקי לעשן ההנאה הרגעית שלך לא שווה את הבריאות של התינוק שלך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 במאי 2025 בשעה 18:28
משיבה לך כרופאה תעשי מאמץ להפחית ולהפסיק לעשן.. תכניסי לעצמך לראש שזה עושה נזק לעובר ויהיה לך יותר קל. אל תוותרי לעצמך ותכנעי לרעל הזה כמו שאמרה זו שמעליי, זה לא שווה את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביוני 2025 בשעה 06:56
זה עושה שפה שסועה ואסטמה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני בשבוע 40+5 ללא צירים ללא תסמינים ללידה קרבה. הריון ראשון היה קיסרי בגלל חשש לרעלת הריון, עשיתי זירוזים שהובילו אותי לקיסרי. בסופו של דבר לא הייתה רעלת הריון. הלכתי למיון והרופאות ממש התעקשו איתי בשבוע 41 אם שום דבר לא מתפתח לבחור או זירוז או קיסרי. פתיחה 0.5 שזה כלום, צוואר אחורי סגור, מחיקה 50-60. קראתי על כל הזירוזים שיש, וחוץ מבלון, שאר הזירוזים שזה פיטוצין או פרופס זה מעלה את הסיכון לקיסרי ולקרע ברחם. חשבתי בהתחלה לעשות זירוז כי אני מאוד רוצה ללדת ואגינלי, אבל לאור מה שקראתי הזירוזים מהווים סיכון לקרע או קיסרי. אני ממש מבואסת כי אני לא רוצה לעשות שוב פעם קיסרי, ואני לא רוצה לסכן את עצמי ואת העובר. יש כאן מישהי שעברה קיסרי ולאחר מכן לידה רגילה ויכולה לספר על החוויה שלה? מתי ילדתן? אם עשו לכם זירוזים או שזה התחיל טבעי? ללכת בשבוע 41 או לחכות כמה ימים? אני באמת עובדת עצות, אף אחת בסביבה שלי לא חוותה זירוזים שהסתיימו בקיסרי בלידה ראשונה ואין לי עם מי להתייעץ.
💬2 תגובות