יש פה מישהי שמכינה חלות לשבת מתחילת/ אמצע שבוע ? איך זה יוצא מבחינת טריות יש הבדל? ובאיזה שלב ואיך להקפיא?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות👍1 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 11:23
אני תמיד מכינה ומקפיאה ככה זה יוצא הכי טרי כי לא מכינה בשישי לא אוהבת לעשות בלאגן ביום שישי נותנים לחלה להתקרר עוטפים טוב בנילון נצמד ולמקפיא תוציא כמה שעות לפני שבת ואז שימי על הפלטה יוצא מושלםםםם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 11:45
בדיוק הכנתי היום !! כשזה כבר לא חם אני שמה בשקית סגורה ושמה במקפיא ומוציאה שעתיים לפני קידוש רבע שעה על הפלטה זה יוצא מושלם !!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 11:53
ברור! אני מקפיאה כשעדיין חם (לא רותח, אלא ברמה שאני יכולה כבר לגעת בה, עוטפת בניילון נצמד ושמה במקפיא)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 15:07
וואו תודה רבה לכולן זה חיסכון אדיר בזמן איזה כיף אנסה השבוע ומקווה שבאמת יצא טוב :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך