היי
חייבת את עזרתכן בנות
איך שבוע 25 להעמסת סוכר? מה צריך לדעת חשוב? מה לקחת לבדיקה ואם זה באמת נורא?
מדברים על הכל
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 06:27
יש שני סוגים
אחד אבקה שאת צריכה למהול במים ויכולה להוסיף קצת לימון כדי לאזן
והשני זה בקבוק מוכן לשתייה
תלוי גם בטעמים, אני למשל לקחתי בטעם הדרים בקבוק מוכן.
שלוקים ראשונים בסדר גמור,
לסיים את זה קצת קשה אבל תנסי שלא לחשוב על זה, זה פשוט כמו פטל שהגזימו ממש ממש ממש עם התרכיז שלו
ואחרי לקיחת הבקבוק לשבת ולנוח כי זה גורם לסחרחורת ולי אישית קצת בחילה.
הכי חשוב לא להקיא, כי אז תצטרכי לקחת שוב ואחרי קיא זה יהיה קשה יותר.
בהצלחה ובשורות טובות🙌🏼
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 06:38
הכינו אותי לגרוע מכל וזה היה לי בקטנה ממש
לי במרפאה הביאו את האבקה ומהלתי במינימום מים כדי לסיים בשלוק
זה לא מגעיל כמו שזה מתוק קיצוני
פשוט תעשי את זה בלי להתעסק מידי וזה יעבור מהר
אם תתחילי שלוקים קטנים וזה זה לא יסתיים
בהצלחחה
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 06:47
בדיקה ממש סבבה
לא מפחידה כמו שאומרים.
תרכיז מתוק בצורה קיצונית, אפשר לשתות כמה שלוקים של מים אח״כ
לכי בראש שקט, בלי לחץ
משתמשת פורטי19 במאי 2025 בשעה 07:12
בדיקה סבבה
פשוט האחרי יש סחרחורות ותחושה של עילפון פשוט לא להיבהל כי זה עובר אחרי כמה רגעים זה בגלל כמות הסוכר