איפה אתן קונות בגדים לבייבי בזול ממש אין לי כל כך אפשרות אבל גם לא ברירה הכל…

איפה אתן קונות בגדים לבייבי בזול ממש אין לי כל כך אפשרות אבל גם לא ברירה הכל קטן עליה וחייבת בגדים עד עכשיו הייתה אפשרות וקניתי המון ובמלא מקומות עכשיו אין אפשרות להשתגע חייבת משהו בסגנון של שלוש חליפות של מכנס וחולצה ב100₪ יודעת שקיים ברשת ביגוד אבל איפה עוד אפשר למצוא ?
💬19 תגובות

תגובות (19)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:37
אולי בזאר שטראוס/ שיין/ אמאזון יש המון למסירה בכל מיני קבוצות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:37
חנויות של עודפים ישלך בבאר שבע רחובות או בחיפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:38
יש מלא קבוצות בפייסבוק/ווטסאפ בגדים למסירה הרבה פעמים במצב מצויין,חלק חדשים לגמרי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:38
אני גרה באיזור המרכז ועובדת עד הערב ובערב צריכה להיות עם הקטנטונת אין לי ממש זמן לנסוע לערים אחרות 😕
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:38
משיּן ממש זול..ואם את צריככ לעכשיו גם סלקשיין וכל החניות האלו שלא מותג
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:39
תרשמי מה הגיל שלה, אולי גם פה בנות מחפשות למי למסור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:42
יש ביגוד שהוא מעולה 2 סניפים בפ״ת יכולה ללכת גם לגולף עודפים בסירקין או בבני ברק מול קניון איילון וגם יש את פוקס עודפים בבארות יצחק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:44
נקסט שיין וחליפות של טאם טאם בכל חנות שיש זולות ואיכותיות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

לפעמים אני מרגישה שאני שונאת את בעלי במצב של חושבת מה אני עושה איתו. אנחנו הורים בפעם הראשונה. הילדה בת 4 וחצי חודשים, וכשאני נתקעת במצב שלא יודעת מה לעשות או שהילדה רוצה להיות איתו הוא בקושי איתה. מבינה שהוא עובד קשה וכל היום בעבודה. אבל באמת כשאני קוראת לו לעזןר לי כשאני מתוסכלת מרגישה כאילו הוא "עושה טובה". ודיברתי איתו על זה ושיקפתי מולו את התחושות והוא אמר שלפעמים מרגיש לו שאני כמו ילדה קטנה ואיך עבדתי ככה במעון ואמרתי לו שלא עבדתי עם ילדים מתחת לשנה אני פעם ראשונה נתקלת בזה. וזה מסתכל, כי עכשיו הילדה חולה אוזניים,אף,שיניים מה לא .. והיא בוכה וזה כואב לי שהיא כאובה, כל היום מתאפקת לא לבכות ובערב כמעט בוכה איתה כי בכל זאת אף הורה לא רוצה שייכאב לילד שלו. והוא ממש מעצבן עם כל העקיצות האלו. באמת שאני הכי מבינה, נותנת לו חצי שעה מנוחה כשהוא חוזר מהעבודה, מידי פעם עוזר לי עם הטיולי ערב עם הכלב כשאני יוצאת איתו ביחד עם הילדה. אבל יש מצבים שהוא עוקץ ברמה שאני אפילו לא יודעת מה לעשות ועוד שניה בוכה ומרגישה כלפיו שנאה.
💬11 תגובות👍1 לייקים