מאיזה גיל נותנים ביצה קשה/ מעדנים?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:35
מוצקים מתחילים בגיל חצי שנה. ביצה קשה זה אלרגן וחושפים את התינוק במשך 3 ימים רק עם ביצה קשה ולא נותנים עוד אלרגן או משהו שהתינוק עוד לא אכל. מעדנים אני לא ממליצה בכלל, יש בהם הרבה סןכר. עדיף יוגורט טבעי ולמעוך לבפנים בננה/תות או כל פרי אחר וככה יוצא ״מעדן״. אם את רוצה להתחיל טעימות תתחילים עם ירקות מאודים ורק אחכ עם פירות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 09:50
מסכימה עם לוליק בכל מה שכתבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 במאי 2025 בשעה 10:27
גיל חצי שנה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך