זוג+ 2 ילדים 4000 בממוצע קניות בסופר בחודש. כולל בשרים, כולל טיטולים, כולל דגים. דתיים ועושים את רוב הסעודות בבית. איך אפשר להוזיל? זה טירוף. אציין שאני קונה באופן תדיר פירות טריים, מעדנים וכו'. דגים לרוב קונה טריים. כנ"ל בשר. אשמח לטיפים 🙏 האם זה יקר מדי לטעמכן?
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2025 בשעה 11:11
אנחנו זוג והקניות יוצאות לנו בסביבות 3 בחודש אז נראה לי בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2025 בשעה 11:35
גם לנו ככה רק הסופר..אני קונה גם הרבה פירות וירקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2025 בשעה 11:44
גם לנו בדיוק ככה... גם זוג עם שני ילדים. אצלינו כבר אין טיטולים ותמלים ברשימה. אל אנחנו אוהבים לקנות אלכוהול טוב ולארח. הדבר היחיד שיכולה לייעץ לך להוזיל זה לקנות לפעמים קפוא. נגיד אני קונה פילה סלמון קפוא וזה ממש סבבה לא חייבים טרי. קונה גם פילה אמנון קפוא, גם סבבה לגמרי. גם בבשר בסופר לידי יש בשר שהוא 100% ללא תוספות וזה קפוא ויוצא עמים יותר זול מהמבצעים בקצביה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 במאי 2025 בשעה 11:51
לכל מותג יש חלופה זולה יותר במיוחד בסופרים הגדולים ברוב המקרים לא כדאי להשקיע אלא לקנות את הפשוט לדוגמא בפסטות וכו אני קונה חזה עוף שלם ופורסת לשניצלים (אוהבת עבה בלי לשטח) ומקפיאה טוחנת את החזה עוף לקציצות מכדררת ומקפיאה תבלינים בדכ יותר זול במשקל ולא ארוז בקופסאות/שקיות מכינה תמיד יחסית מדוייק לא זורקת אוכל! זה מה שעלה לי ככה בשלוף