בשבוע 8+4 הרופא אמר שאין דופק והעובר יותר מתאים לשבוע 7. אתמול והיום התחיל לי דימום מאוד חלש בצבע ורדרד ללא כאבים. האם מדובר בהתחלה של הפלה טבעית?
הריון ולידה
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי12 במאי 2025 בשעה 15:39
היי אהובה
הכל יכול להיות , אני הייתי בשבוע 6 הרופא אמרה 4 ביקשה שאחזור עוד שבועיים כי היה רק שק ,לאחר כמה ימים התחיל דימום הבטא ירד ולקחתי הפלה בכדורים.
לכי תבדקי אולי זה סתם, אי אפשר לדעת עד שבודקים.
מה הוא אמר לך אבל אם זה מתאים לשבוע 7?
משתמשת פורטי12 במאי 2025 בשעה 15:55
ביקש שאעשה אולטרא סאונד ובמידה וגם בבדיקה הזו לא יראו דופק הוא המליץ על כדורים.
אני מתה מפחד,אני לא אצליח לעמוד בכאבים. איך הייתה החוויה שלך עם הכדורים?
משתמשת פורטי12 במאי 2025 בשעה 15:57
קודם כל בואי נקווה לטוב.
בנות כתבו שפתאום היה נס אז אני באמת מאמינה
משתמשת פורטי12 במאי 2025 בשעה 16:01
דבר שני נתנו לי 4 כדורים דרך הפה אמרו לי לבלוע אבל שמתי מתחת ללשון. לא עבר 10 דקות היה התכווציות ודם יצא לי בשירותים גוש של דם אחד ואגב גם שילשולים (סליחה על התאור) זה כואב נורא שלא ישקרו לך ואז זה היה דימום קצת פחות ממחזור.. בערך שבוע.
תקשיבי לי טוב עכשיו חצי שעה או שעה לפני שאת לוקחת (בעה שלא תזדקקי) תקחי 2 אופטלגין לכאבים ואז הת הציטוטיק.
אני צרחתי את חיי ומטומטמים שלא אמרו לי לקחת משכך כאבים לפני.
וכל 4 שעות כמה שמותר פשוט משככי כאבים ולנח ואגב שאת לוקחת ציטוטיק לא להיות לבד!!!! סליחה שאני מגזימה בשבילי זה טראומה ואני באמת כותבת מהלב כדי שתהיי מוכנה ותעשי הכל שלא יכאב לך