
משתמשת פורטי11 במאי 2025 בשעה 11:13
חשקה נפשי בפסטה אז הכנתי פסטה אחרונה שהייתי לי מסוג מקרוני הפסטה עבה וטעימה בטירוף לא יודעת להסביר למה זה יותר טעים מהפסטה הרגילה של הספגטי . בקיצוררררררררררר חממתי את זה יותר מדי בסיר עם מים איזה חצי שעה נראה לי אם לא יותר וזה ניהיה ממש ממש ממש רך מרקם מזעזע אוף יש משהו לעשות עם זה? באלי לבכות נשבעת אני מתה לפסטה מאתמול בלילה ומחכה לזהההההההה וכלכך ההריון הזה הרג אותייייי
הריון ולידה

💬4 תגובות