חשקה נפשי בפסטה אז הכנתי פסטה אחרונה שהייתי לי מסוג מקרוני הפסטה עבה וטעימה בטירוף לא יודעת להסביר למה זה יותר טעים מהפסטה הרגילה של הספגטי . בקיצוררררררררררר חממתי את זה יותר מדי בסיר עם מים איזה חצי שעה נראה לי אם לא יותר וזה ניהיה ממש ממש ממש רך מרקם מזעזע אוף יש משהו לעשות עם זה? באלי לבכות נשבעת אני מתה לפסטה מאתמול בלילה ומחכה לזהההההההה וכלכך ההריון הזה הרג אותייייי
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2025 בשעה 11:18
פסטה שנהייתה רכה אין מה לעשת איתה תכיני לך חדשששש אני לא מתעצלת בשביל לפנק את עצמי בהריון חחחח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2025 בשעה 11:23
אוףף מבינה אותך קרה לי עם פתיתים😂😂 תכיני חדשששששש או שתזמיני מבחוץ אני ישבתי עשרים דקות ובכיתי😂 ואז הכנתי חדש כמו גדולה🙈
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2025 בשעה 11:27
אמלה כמה אני מבינה אותך 🤣
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 במאי 2025 בשעה 11:49
פשטידת פסטה וגבינות אולי?

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך