הכנתי בצק לעוגות שמרים והבצק לא תפח .. יכול להיות שהשמרים מקולקלים ?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2025 בשעה 08:28
כן הוא שהמלח נגע בשמרים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2025 בשעה 09:59
כנראה שהמלח נגע בשמרים. לשמרים יש תוקף ארוך ממש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2025 בשעה 10:00
תוסיפי את המלח רק באמצע הלישה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 במאי 2025 בשעה 16:35
לא קשור למלח אצלי תמיד נןגע ותופח מעולה השמרים צריך כל כמה זמן לקנות חדש

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך