איך המעבד מזון הזה מכירות למי יש?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2025 בשעה 11:53
אני לא קניתי במיוחד השתמשתי במה שיש בבית ואת האידוי עשיתי עם שושנת אידוי בסיר רגיל. לדעתי בזבוז כסף אבל יש כאלה שאין להם זמן להתעסק עם אידוי וטחינה בנפרד. לי אישית גם יש בעיית מקום אחסון בבית וזה גם היה אחד השיקולים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2025 בשעה 11:55
לדעתי אם כבר לקנות משהו לטעימות אם אין לך בלנדר בבית אז נינגה חם קר זה הדבר הכי נוח בעולם את פשוט מכניסה את הירקות מים וזה מבשל וטוחן אותם ויש לך בחצי שעה ארוחה לתינוק שאת לא מתעסקת איתה בכלל וההבדל שהנינגה ישמש אותך גם הרבה אחרי שתגדל

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך