שכבנו החודש פעם אחת סביב הביוץ (לפי האפליקציה יום לפני, ולפי תחושה פיזית באותו היום של הביוץ- היו לי ממש כאבי בטו תחתונה) זה מספיק בשביל להקלט ? יש פה מישהי שנקלטה מסקס בודד סביב הביוץ?
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2025 בשעה 08:20
בשביל להיכנס להריון מספיק תא זרע אחד (ובפעם אחת יש מליונים) אז קיום יחסים בזמן הביוץ יכול להספיק אבל הסיכוי להיקלט הוא 33% בכל פעם מאחלת בהצלחה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באפריל 2025 בשעה 13:13
כן חחח היום הוא בן 3 😅

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני חודש שמיני ואני מרגישה שבעלי מתחמק מקיום יחסים. שאלתי אותו אם לא בא לו כי הוא נוגע בי בערב וכשנכנסים למיטה אין שום יחס חוץ מחיבוק ונשיקת לילה טוב. הוא מייבש אותי בלי סוף ואני יוצאת מתוסכלת מזה כל לילה בערך (חוץ מהלילות שאני מעולפת ונרדמת ישר או לילה שהוא במשמרת בעבודה. משהו חדש שקורה בחודשים האחרונים- הוא פשוט אומר שיבוא עוד מעט למיטה ומגיע לפחות שעה שעה וחצי אחריי כדי לראות קצת סדרה. הכל טוב ויפה אבל זה לא מאפשר שום שמירה על אינטימיות (ואל תגידו לי תזמי בסלון/ בצהריים למה חייב מיטה ושזה יקרה בלילה כי ההרגשה שלי היא שהוא באמת באמת מתחמק). שאלתי אותו והוא אומר שהוא עייף וזהו אין לו מה לומר מעבר לזה. זה יושב עליי ממש ובאמת שהייתי רוצה לדעת אם קורה מצבים כאלה שהגבר נגעל/ חושש לגעת באישה בהריון? בקושי עליתי במשקל ככה שלא השתניתי יותר מדי מבחינה פיזית מלבד הבטן (פחות מ9 קילו).
זוגיותזוגיות
💬12 תגובות👍1 לייקים