צמחונית 18 שנה שוקלת להפסיק מסיבות רבות שלא אפרט, מניסיון האם זה בעיה לקיבה פתאום לעכל דברים כאלה? כי אחת הסיבות שלי לחזןר לזה הם בעיות קיבה ששמעתי שנפתרו לאחרים על ידי הפסקת צמחונות..
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי21 באפריל 2025 בשעה 17:32
גם אחרי לידה האם זה הזמן לעשות צעד כזה או לחכות קצת ?
משתמשת פורטי21 באפריל 2025 בשעה 17:33
אני חזרתי לאכול עוף בתחילת ההריון, האמת זה בהתחלה עשה לי שלשולים של החיים אפילו הגעתי לאשפוז. ממליצה להתחיל בקטן , עם עוף מבושל היטב ובאריכות ולאט לאט להעלות מינון
משתמשת פורטי21 באפריל 2025 בשעה 17:34
תתייעצי עם אנשי מקצוע איך להתחיל שלא יהיה בום לקיבה
משתמשת פורטי21 באפריל 2025 בשעה 18:37
אני הייתי טבעונית הרבה שנים , עברתי הריון וחצי ואז לאט לאט החשקים הרגו אותי. התחלתי לשלב מעט יוגורט וחמאה , אחר כך גלידה וקינוחים חלביים… אבל לאט לאט כי היו לי רגשות אשם, לא באמת חשבתי על הצד הבריאותי. ואז פעם טעמתי דג ואחר כך ביצים . אז היום אני מגדירה את עצמי כצמחונית אוכלת דגים וביצים ממש בקטנה ולא בצורה הטבעית שלהם ולא אוכלת בשר.
תתחילי בקטנה, תראי איך הגוף מגיב , איך היציאות , תעקבי אחרי בדיקות הדם שלך ומאמינה שיהיה בסדר