שבוע 41+2 מרגישה שכולם כועסים שלא ילדתי עדיין אחותי הגיע מחול במשוער כדי להיות בברית - אנחנו בקושי הקשר והיא הגיעה כל דעת עצמה עד היום לא אמרה לי אפילו מזלט על ההריון מרגישה דחוקה לעשות זירוז כדי שהיא לא תצטרך להאריך מידי את השהות שלה מכבר לזה כולם כולל כולם מטלפנים כל בןקר לראות אם התפתח משהו ואם ילדתי וכשאני אומרת שלא אז דוחקים בי הלכת לביץ חולים? ומה אמרו? ולא אמרו מתי? ולא אישפזו? למה שלא תלכי שוב? בתקופה שלנו זה לא היה ככה די אין לי כוחות
💬27 תגובות👍1 לייקים

תגובות (27)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באפריל 2025 בשעה 21:45
תמיד יהיה לאנשים מה להגיד.. זה לא תלוי בך. לדעתי תתמקדי בעצמך אח תתני לזה להזיז אותך או לשנות לך את ההחלטות ולרוב אנשים אומרים דברים ושואלים כי אכפת להם.. פשוט כשזה מגיע אלינו זה מרגיש לחץ תזכרי שאת המרכז עכשיו וזה מה שחשוב!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באפריל 2025 בשעה 21:46
חצופים ממש וחסרי טאקט! את לא אמורה לערב אף אחד בהתפתחות בטח שלא לזרז בגללם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באפריל 2025 בשעה 21:50
תשחררי ושימי פס על כולם! הלחץ הזה לא יקדם את הלידה. נטרלי מעצמך רעשי רקע תעשי לך כוס קפה טוב עם משהו מתוק, תנקי את הבית תכיני הכל לבייבי ותעשי סקס טוב עם הבעל מבטיחה לך שהכל יגיע מהר🤩🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 באפריל 2025 בשעה 21:51
שיתפוצצו כולםםם!! שימי פס חחח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

ילד בן שנתיים תמיד לפני שאני משכיבה אותו לישון בלילה או בשנ"צ לוקח לי המון המון זמן . זה יכול להגיע ל40 דק או שעה ואני כבר מאבדת סבלנות וצועקת עליו שיעצום עיניים וילך לישון כברררר ואחרכך אני כלכך מצטערת על זה אבל אין לי סבלנות כבר אני שנתיים ככה מאז שנולד הוא פשוט היה תינוק קשה שלא ישן ולא עוזב אותי בכלל ועכשיו הוא גם ניהיה אובססיבי אליי לא רוצה שאעזוב אותו ולא נותן לי לבשל או לנקות חייב להיות איתי והוא גם איתי בבית לא הכנסתי אותו אף פעם למסגרת וגם לא אכניס עם כל הגננות החולות נפש שיש היום . אבל זה קשה בטירוף באמת הוא לא רוצה להרדם ורוצה שאעשה לו נעים או שהוא מדבר הרבה ושר ופתאום אומר לי אני רוצה לאכול עושה הכל כדי לא לישון ואז אני מוצאת אותי עד 22 בלילה איתו במיטה וזה מתיש אחרכך כבר אין לי כוח לעשות את כל הדברים שאני צריכה וזה נדחה לשבוע ועוד שבוע יש לי ערימת כביסות וכלים ולא יודעת מה לעשות כבר . אני גם בהריון חודש 4 ובעלי במילואים אז בכלל מרגישה גמורה . הילד גם ישן איתי במיטה בדרך כלל ישן לילה שלם אבל יש לו המון פעמים שהוא קם בלילה בוכה כי חושב שהלכתי ואז אני מחבקת אותו והוא חוזר לישון . אבל קשה לי ברמות ככה .
💬4 תגובות