בחופשה בפאפוס שבוע 13+1 כל מסעדה שאני מוודאה איתה שהגבינה במנה עברה פסטור העובדים פשוט לא יודעים מה זה מפוסטר. בשום שפה לא אנגלית לא יוונית כלום!! שעה להסביר בתרגום ליוונית ולהבין שאני יכולה לאכול גם ככה בחרדותתתתת שכל דבר שאני אוכלת או עושה יכול לפגוע חלילה
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2025 בשעה 18:40
לא לאכול יפה שלי אני גם עכשיו הייתי בקפריסין לא נגעתי במה שלא ידעתי , לא אכלתי גבינות במיוחד במסעדות !! לא לקחת סיכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2025 בשעה 19:00
לא רוצה לבאס אותך אבל אני עברתי קילקול קיבה בפאפוס ובמשך שבוע סבלתי ממש.. מחתיכה של תות שבקושי טעמתי ממנה בכלל (זה היה בקינוח קרפ) בקיצור לא לקחת סיכון מיותר .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך