מתי הגעתן למסקנה שצריך כבר להיפרד ולחתוך את הזוגיות? כשהגעתן למסקנה שאומנם יש עוד קצת (!) אהבה, לא כמו פעם אבל יש אהבה ואכפתיות אבל אתן בעצמכן כבר לא מאושרות ? האם זו סיבה מספקת? אני בהיריון חודש 6 פלוס פעוט בן שנתיים + ברוך ה' ולא יודעת מתי זה הזמן לחתוך ואם בכלל אפשר להשתקם ולשקם זוגיות.. אני כבר לא מרגישה מאושרת עם בעלי, לא מרגישה זוגיות, מרגישה פרטנר בקושי.. כל שבוע ריב חדש שאני מסתכלת על הריבים האלה ומרגישה שפשוט רבה עם ילד קטן שלא לוקח אחריות, כל פעם שטוענת משהו נגדו כמו "אתה לא רואה אותי" לדוגמא אחרי שניקיתי את כל הבית לבד וביקשתי מסז' בערב לגב, החליט שעצם זה שאמרתי לו שיםסיק לנגן בפסנתר אחרי רבע שעה של ניגון ורק רציתי ערב שקט אחרי שניקיתי לבד את הבית, אז אני גם לא רואה אותו ואז כל פעם שטוענת משהו ומציפה משהו מולו, הוא מציף את אותו דבר גם חזרה.. אתה לא רואה אותי ---- את גם לא רואה אותי.. אין עם מי לדבר, גם כשמציפה את הנושאים שמפריעים לי באמת ברמת הרצינות וברמה בוגרת, פשוט מקבלת תשובה של ילד מטומטם "גם את", אין הקשבה והכלה של מה שאומרת , העיקר להחזיר "גם את". איך אפשר "לריב" בהיגיון ככה ? גם היום בבוקר הוא קם לילד, אני התעוררתי אחריו, ומהבוקר כואב לי הראש, אין בעיה שיחררתי אותי הייתי עם הילד שיחקנו יחד ופשוט הרגשתי לבד כל היום. הוא לא מתקשר גם כשמציעה לו קפה או שייקח כדור, פשוט אומר שלא רוצה ונשאר זרוק בספה. הוא ישן צהריים הבאתי לו לנוח, אבל בחייאת דינק גם כשלי יש מיגרנה אני מתקשרת יותר, אמרתי לו שזה נשמע לי יותר שמשהו מפריע לו ושהוא בדיכאון או משהו כי אם כואב הראש שייקח כדור ויחזור לתפקד כמו בן אדם, אמר שרק כואב לו הראש. ולא היה משהו לפני היום, לא רבנו אתמול או משהו , כבר השלמנו אחרי הרחב שהזכרתי מעלה, די כבר מרגישה שאין לי פרטנר, יש לי ילד מגודל שרק מתנתק כל פעם שהוא קצת בדיכאון, רב כמו ילד קטן ומחזיר את אותם משפטים, כבר לא יודעת אם שווה להישאר יחד אני האמת לא מאושרת איתו. מרגישה לחץ כשאני איתו יום שלם כאילו על מה נריב היום גם כשאני קמה בטוב ולא הורמונלית או משהו.. מצד אחד מתה שניפרד צריכה שקט ממנו לא יודעת הוא מתיש אותי באנרגיות השליליות שלו, הוא פשוט מתיש אותי. מצד שני מצפים לתינוקת בעזרת ה' ואני לא יודעת איך זה ישפיע עלינו אם נהיה עדיין יחד, כבר די נמאס לי. הוא גבר בן אדם ובעל טוב בכלליות אבל מתיש אותי כמעט כל יום באנרגיות, כל יום משהו חדש כבר אין לי כוח.
זוגיותזוגיות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באפריל 2025 בשעה 13:45
סורי לא קראתי הכל אבל יש משפט של סבתא שלי שמציל לי את הזוגיות כבר 14 שנה כשמשהו מאוד יקר מתקלקל מתקנים, לא מחליפים זוגיות צריך לתחזק כל החיים בתקופות קשות הכי קל לקום וללכת אבל צריך לטפל בבעיה לא לברוח ממנה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באפריל 2025 בשעה 14:31
לדעתי כדאי לשקול טיפול זוגי במצב הזה. זאת לא בושה לקבל כלים לזוגיות וזה נשמע שיש על מה לעבוד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 באפריל 2025 בשעה 05:46
אחותי זה מרגיש לי ונשמע כמו גבר טיפוסייי צריך לנער להניע לא מתקשר זה אופי החייה אני לא אגיד לך תגידי לו מה מפריע גברים מבינים במעשים תראי לו שאת בטוב שילך לחפש את חברים שלו תפילי עליו מוטלות תני לו להתאמץ בשבילך בכל מיני דרכים ואז הוא יעריך יותר כל הגברים שמרגישים קצתתתת טיפה לא בשיא זהוווו אני חולה מת לא מתפקדים איאפשר להשוואת לנשים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 באפריל 2025 בשעה 05:39
וואי לומר לך תאמת לא הרבה שמות לב לזה אבל גם בעלי כשאני אומרת לו משהו הוא מחזיר לי ״גם את״ אני כל פעם אומרת לו ״הנה הכיתה ד׳ יצא החוצה מחזיר לי באותו מטבע, תהיה קצת יצירתי תגיד עליי דברים שאני לא אמרתי עליך״ ... איזה טיפוסיים הם אלוהים.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך